Sterke reinigers voor aan dek

Voor de zwaarste vervuilingen, die u met een doorsnee product niet meer verwijderd krijgt, bieden wij u een aantal producten aan, die de kracht, functionaliteit en kwaliteit in der loop der jaren hebben bewezen op de beroepsscheepvaart.

Deze producten lopen uit één van een milde reiniging tot zeer sterke reiniging en zijn van een hoog concentraat. Deze producten kunnen worden gebruikt voor vervuilde schepen, maar ook voor bijboten, roef en tevens in de machinekamer of woning. De zwaarste vervuilingen verwijderd u zonder dat u uw materiaal wordt aangetast.

Superreiniger van Schoonschip

Superreiniger

Superreiniger is uitermate geschikt voor sterk vervuilde oppervlaktes, zowel voor binnen als buiten. Het product kan worden gebruikt voor vervuilde schepen, maar ook voor bijboten, de roef, in de machinekamer en de woning.

Het product verwijdert sterk vuil, olie, vet, nicotine, vergeling, oude wasresten, roet, gasolie, vervuiling door lading, atmosferische vervuiling, vette klei, boomhars, insectenpoep, etc.

Enkele voorbeelden uit de praktijk zijn: zwarte lekstrepen onder de ramen en rubbers. Vooral als uw lak vers is. Opgedroogde vliegen- en spinnenpoep op uw lak en polyester. Een lekke uitlaat, zodat alles onder het roet zit. Lekkage van gasolie, hetgeen een gele verkleuring geeft. Vette afdekplaten in uw machinekamer, hetgeen uw veiligheid in gevaar brengt. Alle vervuilingen in de woning zoals nicotine op wanden en plafonds, vetaanslag van het koken in de kombuis, vlekken in bekleding en vloerbedekking. Tevens emulgeerd het niet. Dit betekent dat Superreiniger ervoor zorgt dat de vervuiling (bijv. olie en vetten) gescheiden blijft van product en water. Bijvoorbeeld als u uw motor gaat boenen zal er geen grote chemische vloeistof ontstaan, maar de olie en vetten blijven gescheiden van de Superreiniger en het water.

Kortom: Superreiniger verwijdert die vervuiling, die geen enkel ander product veilig weghaalt.

Powerreiniger van Schoonschip

Powerreiniger

Zeer sterke hoog geconcentreerde industriële reiniger. 3 maal sterker dan zijn broertje Superreiniger.

Powerreiniger werkt nog doeltreffender op zware vervuilingen dan de meeste gangbare reinigers. Powerreiniger verwijdert moeiteloos olie, vet, oude waxlagen, zwarte lekstrepen, kolen en ertsstoffen. Powerreiniger reinigt en ontvet in één handeling.

Enkele voorbeelden uit de praktijk zijn: zwarte lekstrepen onder ramen en rubbers. Vooral als uw lak vers is. Opgedroogde vliegen- en spinnenpoep op uw lak en polyester. Een lekke uitlaat, zodat alles onder het roet zit. Lekkage van gasolie, hetgeen een gele verkleuring geeft. Vette afdekplaten in uw machinekamer, hetgeen uw veiligheid in gevaar brengt. Alle vervuilingen in de woning, zoals nicotine op wanden en plafonds, vetaanslag van het koken in de kombuis, vlekken in bekleding en vloerbedekking. Zelfs diesel en olie in open vloeren, zoals beton kunnen verwijderd worden met de Powerreiniger. Tevens emulgeert Powerreiniger niet en is door deze eigenschap zeer geschikt in de machinekamer. 

De grondstoffen van Powerreiniger zijn zodanig samengesteld dat het product geen corrosieve werking heeft, waardoor het risico van beschadigen van uw materiaal bij normaal gebruik niet aanwezig is. Het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.

Powerreiniger is een sterke concentraat en kan daarom verder verdund worden met water dan de meeste gangbare producten.

B-25 van Schoonschip

B-25

B-25 is een zeer sterke reiniger en uitermate geschikt voor de industrie, waar zeer sterk vervuilde oppervlaktes zijn, zowel binnen als buiten. Het product kan worden gebruikt voor vervuilde schepen, de roef, machinekamer en aan dek. Maar ook voor vloeren, machines en industriepanden.

B-25 verwijdert sterk vuil, zoals dierlijke, plantaardige en eetbare oliën, raapolie, zonnebloemolie, palmolie, lijnolie, kokosolie, melasse, afvalolie, lichte stookolie, kolen en ertsstof, vet, nicotine, vergeling, oude wasresten, algen, roet, gasolie, etc. Kortom alle sterke vervuilingen op basis van vet, die voorkomen in de industrie en scheepvaart.

B-25 emulgeert niet. Dit betekent dat B-25 ervoor zorgt dat de vervuiling (bijv. olie en vetten) gescheiden blijft van product en water. Bijvoorbeeld als u uw motor gaat boenen zal er geen grote chemische vloeistof ontstaan, maar de olie en vetten blijven gescheiden van de B-25 en het water.

Kortom: B-25 verwijdert die vervuiling, die geen enkel ander product weghaalt.

B-25 is een geconcentreerd product en moet verdund worden met water afhankelijk van de sterkte van de vervuiling, die verwijderd moet worden.