Roest en slijpsel cleaners

Voor het verwijderen van zware slijpsel, roest en roestwater aanslag bijvoorbeeld bij een nieuwbouw schip of bij een grote verbouwing aan uw schip op de werf hebben wij verschillende producten in ons assortiment.

Roestkiller van Schoonschip

Roestkiller

Roestkiller is een uniek product, dat ontroest en conserveert in 1 behandeling. Roest wordt verwijderd uit alle naden, kieren, hoekjes, holle voorwerpen, zoals pijpen en buizen, waar men met schuurpapier of gereedschap niet bij kan komen. Roestkiller is toepasbaar op staal, RVS en de meeste ferro-metalen. Roestkiller verwijderd ook de walshuid van metaal. Na behandeling is spoelen of neutraliseren overbodig. De conservering die op het metaal achter blijft is een fosfaat laag die afhankelijk van de luchtvochtigheid in de ruimte waar het materiaal is opgeslagen, voor korte tijd corrosie weerend is.

Ten opzichte van andere producten heeft Roestkiller een pastieuze vorm waardoor het product niet weg loopt maar op de plaats blijft waar de roest zit en ook niet de kans krijgt om te verdampen. Roestkiller tast metaal niet aan, wat wel het geval is bij zwavel- of zoutzuur. De fosfaat laag is tevens een uitstekende ondergrond voor alle soorten verf. Roestkiller tast het oppervlak niet aan en is onschadelijk voor lak, kunststof, rubber, chroom, etc. Roestkiller is niet giftig of brandbaar. Roestkiller is roest verwijderen vanuit de luie stoel.

Bestellen? Neem contact met ons op!

Roest/ slijpselverwijderaar

Roest/ slijpselverwijderaar verwijdert zeer snel zwaar slijpsel, roest en roestwater.

Het product is zeer geschikt bij nieuwbouw.

Bij de aanschaf van een nieuw schip, zit deze onder het slijpsel. Met behulp van Slijpsel/ Roestverwijderaar wordt dit eenvoudig verwijderd.

Roest/ slijpselverwijderaar is te gebruiken op alle zuurbestendige oppervlaktes, doch niet op zachte materialen, zoals: aluminium, koper, messing, zink en marmer soorten. Het product moet u beslist niet op aluminium en glas laten komen.

Slijpsel/ roestverwijderaar speciaal (gel)

Slijpsel/Roest verwijderaar SPECIAAL heeft een pastieuze vorm net zoals een gel, zodat het product niet weg loopt naar plaatsen waar het niet mag komen maar op de plaats blijft zitten waar u hem wilt hebben. Slijpsel en roest kunt u op deze manier makkelijk verwijderen van staande delen zonder dat u uw materialen, zoals aluminium, glas etc beschadigd. Hierdoor wordt het werken met een zuur nog gemakkelijker. Want het werken met een zuur blijft vaak toch oppassen voor kwetsbare materialen. Nog een voordeel van Slijpsel/Roest verwijderaar SPECIAAL is dat het 2 à 3 keer zo snel als een gangbaar product werkt, zonder dat uw lak wordt aangetast.