Poetsen en polijsten

Voor het poetsen, polijsten en veredelen van uw materiaal bieden wij u een aantal producten aan, die de kracht, functionaliteit en kwaliteit in der loop der jaren hebben bewezen op de beroepsscheepvaart. Deze producten lopen uit één van metaalreinigers, renovatiepoetsen, waxen op P.T.F.E.-basis (Teflon) en veredelproducten voor de beste bescherming en glans van uw materiaal.

Renovatie wax van Schoonschip

Renovatie wax

Renovatie wax renoveert en laat verweerde lakken weer glimmen als nieuw en laat een harde beschermende wax laag achter, zodat vervuilingen niet aan de lak kunnen hechten. Door de beschermende laag krijgen de eerstvolgende vervuilingen niet de kans om zich aan de lak te hechten. Waardoor u bij de eerstvolgende poetsbeurt het vuil makkelijker weg boent. Dit product is toepasbaar op schepen, caravans en auto’s, waarbij vervuilde en verweerde lakken voorkomen. Renovatie wax verwijdert zwarte lekstrepen, teer, lichte krasjes en oxidatie. Het product bevat geen siliconen en is warmtebestendig, weervast en waterafstotend.

Om uw waxlaag goed te beschermen en te voeden raden wij u aan om de Scheepsshampoo van Schoonschip te gebruiken. Renovatie wax kunt u zowel in de zon, schaduw, bij warm of koud weer gebruiken.

Finising Touchwax van Schoonschip

Finising Touch wax plus

Laat geen witte sporen na op rubber en kunststof

Finishing touch wax is voor schepen, caravans en auto's. Laat uw lak, polyester of kunststof weer glimmen als nieuw en laat een stevige beschermende concerverende laag achter zodat vervuilingen niet aan de lak kunnen hechten. Finising Touch wax laat geen witte sporen na op rubbers en zwarte kunststoffen. Makkelijk in en uit te poetsen. Zowel handmatig als machinaal. Te gebruiken op lak, kunststof, polyester, chroom en r.v.s. Verwijderd zwarte lekstrepen, lichte krasjes, oxidatie en admosverische vervuiling. Finishing touch wax bevat geen siliconen, is warmtebestendig, weervast en waterafstotend.

Gebruiksaanwijzing: Schudden voor gebruik. Al poetsend aanbrengen met een vochtige doek tot de vervuiling verdwenen is, daarna laten drogen tot er een witte laag verschijnt vervolgens met een wollen doek opwrijven. Voor gebruik testen of het te behandelen oppervlak bestand is tegen dit product. Vorstvrij bewaren. Uitsluitend voor professioneel gebruik.

Om uw Finising Touch wax (waslaag) goed te beschermen en te voeden raden wij u aan om de Scheepsshampoo van Schoonschip te gebruiken. Finising Touch wax kunt u zowel in de zon, schaduw, bij warm of koud weer gebruiken.

Metaalreiniger van Schoonschip

Metaalreiniger

Metaalreiniger is een polijstproduct gebaseerd op speciale polijstadjectieven en conserveringscomponenten. Met Metaalreiniger verwijdert u  aanslag en oxidatie op al uw siervoorwerpen, die van blank metaal en edelmetalen zijn. Zoals Chinees, Indisch en Oud-Hollands koper, chroom, messing, aluminium, zilver en goud.

Enkele voorbeelden zijn: uw koperen bel, sierplaatjes, beeldjes, lampen, de RVS of chromen reling, aluminium afdekplaten, aluminium mast. Maar wat dacht u van uw sieraden, een zilveren ketting of een gouden ring.

Kortom Metaalreiniger maakt uw siervoorwerpen in een mum van tijd weer als nieuw.

Poetspad extra zacht 125 x 25 / 10 stuks

Extra zachte poetspad, voor het hoogglans poetsen, polijsten of na polijsten van alle laksoorten en kunststoffen. Tevens geschikt voor polijstmachines.

Maat: 150x25 mm

Type schuim: Extra Zacht

Bevestiging: Klittenband rug Ø125mm

Toepassing: Licht poetsen, polijsten en na polijsten

Poetspad zacht 125 x 25 / 10 stuks

Een zachte poetspad, voor het poetsen, polijsten of na polijsten van alle laksoorten en kunststoffen, die door de jaren heen dof zijn geworden. Of voor kleine oneffenheden. Tevens geschikt voor polijstmachines.

Maat: 150x25 mm

Type schuim: Zacht

Bevestiging: Klittenband rug Ø125mm

Toepassing: Poetsen en polijsten

Poetspad medium 125 x 25 / 10 stuks

Medium harde poetspad, voor het poetsen, polijsten van alle laksoorten en kunststoffen, die door de jaren heen dof en verweerd zijn geworden. Of voor kleine oneffenheden en krassen. Tevens geschikt voor polijstmachines.

Maat: 150x25 mm

Type schuim: Medium

Bevestiging: Klittenband rug Ø125mm

Toepassing: Polijsten

Polijstschijf van Schoonschip

Vilt polijstpad 125mm 5 stuks

Vilt polijstpad 125mm 5 stuks voor het polijsten van metaal. Deze pads passen en blijven kleven op de steunpad 125mm.

Polijstset voor Metaalreiniger

Polijstset voor het polijsten van blanke metalen met de Metaalreiniger van Schoonschip.

Set bestaat uit:

  • 1x Steunschijf 125mm met M14 schroefdraad en klittenband. Voor alle poedspads, die voorzien zijn van klittenband.
  • 1x Adapter M14-6mm voor een steunpad op een boormachine te monteren.
  • 1x Vilt polijstpad 125mm (5 stuks) voor het polijsten van metaal.
Steunschijf van Schoonschip

Steunschijf 125mm

Steunschijf 125mm met M14 schroefdraad en klittenband. Voor alle poedspads, die voorzien zijn van klittenband.


Maat: Ø 125 mm

Bevestiging pad: Klittenband Ø125mm

Bevestiging machine: M14 schroefdraad

Toepassing: Alle pads met klittenband Ø125mm