Picobello microfiberdoeken 

Picobello magic-systeem is het beste van het beste onder de microfiberdoeken voor het totale glaswerk te reinigen. Geschikt voor het servies, keuken, badkamer en woonkamer. Picobello reinigt uw ramen kristalhelder, streeploos en tot wel 3x sneller als met de traditionele emmer, spons, zeem en trekker en/of stofdoek.

Picobello microfiber reinigingsdoek professioneel

Een dikke stevige mircofiber reinigingsdoek 50cm x 50cm voor het snel reinigen zonder reinigingsproducten van glas. De Ferrari onder de mircofiberdoeken.

Gebruiksaanwijziging

Om deze microfiberdoek te gebruiken, heeft u alleen een emmertje met warm water nodig waar u de microfiberdoek in uitspoelt. Vervolgens knijpt u al het water uit de doek. Daarna is hij klaar voor gebruik. Is uw microfiberdoek weer vuil dan herhaalt u deze handeling opnieuw.

Picobello microfiber droogdoek professioneel

Microfiber droogdoek van 45cm x 70cm is de Ferrari onder de mircofiberdoeken. Een dikke stevige mircofiber droogdoek met wafeltructuur voor een snelle en optimale streeploze droging van glas.

Picobello microfiber magic systeem professioneel

Voor het streeploos reinigen van ramen en gladde oppervlakten

Deze set bestaat uit 2 microfiber droogdoeken en 1 microfiber reinigingsdoek. Met de reinigingsdoek reinigt u het glas en met de droogdoek droogt u het glas gegarandeerd streeploos.

De combinatie van deze 2 microfiberdoeken zorgen er voor dat u niet meer hoeft te slepen met emmers water, spons, zeem en trekker. Alles wat onder het raam zit, zoals: kozijn, vensterbank, vloerbedekking, etc. worden niet meer nat door overtollig water. En het werkt 3 keer sneller dan op de traditionele manier.

Picobello microfiber superdoek professioneel

Een super zacht doekje voor het streeploos reinigen van gladde oppervlakten.

Maakt klamvochtig alle gladde oppervlakten schoon, voor een glanzende badkamer, voor in de keuken. Ook ideaal om als vaatdoek te gebruiken en voor het snel reinigen van het interieur.

Picobello microfiber supertheedoek professioneel

Voor het super snel drogen van glas, servies en bestek.

Voor in de keuken om glazen te drogen en te poeleren, om servies gemakkelijk en snel te drogen, om bestek snel te laten glanzen. Deze theedoek is direct klaar voor gebruik en hoeft niet eerst uit gewassen te worden. Droogt 3 keer beter dan een traditionele theedoek. 

Picobello microfiber washandschoen professioneel

Voor het wassen en reinigen van gladde oppervlakten.

Voor een schoon schip, een glanzend yacht, voor een krasvrije auto en voor het snel reinigen van glas.

Picobello microfiber super stofhandschoen professioneel

Voor het super snel stoffen van het volledige interieur

Een super zacht handschoentje dat stof snel op neemt en geen sporen na laat. Voor in het totale interieur, voor het verwijderen van stofmijt, voor kleine voorwerpen gemakkelijk stof vrij te maken.

Ook zeer geschikt om het menselijk lichaam mee te wassen