Machinekamer ontvetters

Voor het ontvetten van gereedschap, machine onderdelen, lagers, metalen voorwerpen, vloeren, smeerputten, deconserveren van tectyl, co-polymeren of paraffine-achtige conserveringsmiddelen en het verwijderen van teer en bitumen. Of van grote oppervlakken bijvoorbeeld voor het schilderen of spuiten van onderdelen hebben wij verschillende ontvetters in ons assortiment. Zowel op waterbasis als oplosmiddelbasis.

Koudontvetter F - 16

Koudontvetter F – 16 is een veelzijdig vloeibaar ontvetting- en reinigingsproduct voor het verwijderen van de hardnekkigste olie- en vetlagen, natte verf, anti-roest beschermingslagen en teer. Koudontvetter F – 16 bevat een combinatie van oplosmiddelen met een beperkt aandeel aromaten, waardoor een effectieve en snelle werking verkregen wordt. Koudontvetter F – 16 is uitermate zuinig in het gebruik, het kan 5 maal zijn eigen volume aan olie, vet en teer opnemen. Koudontvetter F – 16 is volkomen veilig in het gebruik, het bevat geen gevaarlijke bestanddelen zoals zuren, alkaliën of andere bijtende stoffen, toch is het aan te raden beschermende handschoenen te gebruiken wanneer de handen voor lange tijd in aanraking komen. Koudontvetter F – 16 tast metaal niet aan. Heeft geen invloed op plastic, synthetisch rubber, weefsels, droge verf, etc.

Koudontvetter F – 16 is ook een uitstekende snelreiniger voor verfkwasten, waardoor snel van kleur kan worden gewisseld.

Koudontvetter F – 16 is eenvoudig toe te passen. Het kan gebruikt worden in dompelbaden, met een kwast of met een lage-drukpomp, afspoelen met hoge-druk, of lagedruk met veel water, vet en vuil verdwijnen moeiteloos.

Remreiniger vloeibaar

Remreiniger vloeibaar is een zeer snel drogende ontvetter die absoluut chloorvrij is. Het product is zeer effectief en speciaal ontwikkeld voor het ontvetten van gereedschap, machine onderdelen, lagers, metalen voorwerpen, vloeren, smeerputten, deconserveren van tectyl, co-polymeren of paraffine-achtige conserveringsmiddelen en het verwijderen van teer en bitumen. Remreiniger vloeibaar kunt u met een handsprayer, lage-drukpomp of met een kwast op het oppervlak aanbrengen. Materialen kunnen ook onder gedompeld worden. Afhankelijk van de vervuiling 2 tot 10 minuten in laten werken