Dek shampoo's

Voor het boenen van uw schip bieden wij u een aantal producten aan, die de kracht functionaliteit en kwaliteit in der loop der jaren hebben bewezen op de beroepsscheepvaart. Deze scheepshampoo's bevatten glansvormers voor een mooie glans en conserverende bestanddelen. Door deze formule heeft vuil geen kans meer om zich aan het oppervlak te hechten en zal bij de eerst volgende boenbeurt het vuil makkelijker verwijderd kunnen worden. Hierdoor blijft uw lak in een goede conditie.

All in one van Schoonschip

All in One

2 in 1 milde reiniger voor de totale buitenkant van uw schip.

U boent de meest voorkomende vervuiling eenvoudig weg en daarnaast waar u normalerwijs voor kalkkringen een zuur gebruikt, boent u deze met All in one in een boenbeurt moeiteloos weg.

Een probleem dat zich voordoet in de lente en zomermaanden is het gebruik van twee soorten boenproducten. 1 voor het normale vuil veroorzaakt door admosphere en 1 voor witte kringen veroorzaakt door kalkafzetting van rivierwater op donkere ondergronden. Dit kost u tijd en bij de aankoop van deze producten extra geld.

Met All in One boent u de meest voorkomende vervuiling eenvoudig weg en daar naast waar u normalerwijs voor de kalkkringen op uw zwarte boeiing een zuur gebruikt, boent u deze met All in One moeiteloos weg. Ook op uw donker gekleurde dekken en ramen worden deze kalkkringen op een zeer veilige methode verwijderd zonder dat het uw lak en het milieu aantast. Door nieuwe ontwikkelingen van glansvormers en beschermers krijgt uw lak een optimale glans. All in One is een mild product met een frisse geur en zeer zuinig in gebruik.

All in One bespaart u tijd en geld.

Shampoo Pearl & Dry

Shampoo Pearl & Dry is een parade plaatje van Schoonschip.

Shampoo Pearl & Dry is ontwikkeld op basis van de nieuwste formule op het gebied van conserveren.

Shampoo Pearl & Dry is voor uw schip, auto en caravan met een conservering voor het periodieke onderhoud. Zeer hoogwaardige conserveringen beschermen uw ondergrond. Als u na het gebruik van Shampoo Pearl & Dry water over het oppervlak gooit dan loopt dit er meteen af. Het effect van Shampoo Pearl & Dry is dat regen en buiswater wordt afgestoten, waardoor vuil minder de kans krijgt om aan polyester of lak te hechten. Het vuil wat er dan nog opkomt, hecht zich niet aan de lak, maar ligt op de conservering en is daardoor bij de volgende boenbeurt makkelijk te verwijderen. En glansvormers zorgen voor een mooie glans.

Het zou zonde zijn als u na het vele onderhoud aan uw schip met een product gaat boenen, die de glans van uw lak verwijdert. De producten, die dit veroorzaken, noemen wij ontvetters of strippers. Een product uit een aanrechtkastje is al een ontvetter. Al snel zal het vuil en water zich op de lak en het polyester gaan hechten, waardoor de lak van uw schip dof wordt. Het gevolg hiervan is, dat u weer hard aan het werk gaat om uw schip er optimaal uit te laten zien.

Met Shampoo Pearl & Dry verkomt u dit probleem.

Scheeps shampoo van Schoonschip

Scheepsshampoo

Milde reiniger voor de totale buitenkant van uw schip met wax.

Het zou zonde zijn als u na het vele onderhoud aan uw schip met een product gaat boenen, die de glans van uw lak verwijdert. De producten, die dit veroorzaken, noemen wij ontvetters. Een afwasmiddel uit een aanrechtkastje is al een ontvetter. Al snel zal het vuil en water zich op de lak en het polyester gaan hechten, waardoor de lak van uw schip dof wordt. Het gevolg hiervan is, dat u weer hard aan het werk gaat om uw schip er optimaal uit te laten zien.

Scheepsshampoo is een product met een droge conservering, dit kunt u vergelijken met een was.     Alleen een was is vettig en houdt op den duur vuil vast, waardoor u gedwongen wordt om met een ontvetter te boenen. Alle moeite die u gedaan heeft om uw schip met de hand in de was te zetten, is dan voor niets geweest, want een ontvetter verwijdert ook uw poetswas. Zou u nu boenen met onze Scheepsshampoo, dan gebeurt dit niet. Het effect van een droge conservering is dat regen en buiswater wordt afgestoten, waardoor vuil minder de kans krijgt om aan polyester of lak te hechten. Het vuil wat er dan nog opkomt, hecht zich niet aan de lak, maar ligt op de conservering en is daardoor bij de volgende boenbeurt makkelijk te verwijderen met onze shampoo. Naast de conserveerders zitten er ook glansvormers in, die er voor zorgen, dat uw schip nog mooier zal glanzen. Uw voordeel is dat u minder vaak hoeft te boenen, waardoor de slijtage van uw lak en polyester teruggebracht wordt.

De shampoo is zeer goedkoop in gebruik, want u verdunt het product naar een niveau van een op tweehonderd, dat is nog geen half kopje op tien liter water. Dat is zeer zuinig tegenover de meeste andere boenmiddelen, want die kunnen veelal maar verdund worden tot een niveau van een op veertig.