Dek reinigers

Voor het boenen van uw schip bieden wij u een aantal producten aan, die de kracht functionaliteit en kwaliteit in der loop der jaren hebben bewezen op de beroepsscheepvaart. Deze producten lopen uit één, van een milde reiniging tot zeer sterke reiniging en scheepshampoo's, die glansvormers en conserverende bestanddelen bevatten. Door deze formule heeft vuil geen kans meer om zich aan het oppervlak te hechten en zal bij de eerst volgende boenbeurt het vuil makkelijker verwijderd kunnen worden.

Multireiniger

Milde tot krachtige reiniger voor de totale binnen- en buitenkant van uw schip.

Heeft u ook genoeg van het zwoegen en liggen boenen, dat u uiteindelijk de schuurspons erbij pakt en begint te schuren met als gevolg dat er vele krasjes ontstaan, waardoor de vervuilingen nog sneller intrekken. Schoonschip heeft voor de scheepvaart en industrie daarom een product op de markt gebracht, waarmee u de vervuilingen veilig, snel en gemakkelijk kunt verwijderen. Het behandelde oppervlak wordt door het product niet aangetast. Het product wordt verkocht onder de naam Multireiniger.

Multireiniger is uitermate geschikt voor vervuilde waterbestendige oppervlaktes. Het product verwijdert alle soorten vet, nicotine, verwering, vuil, roetaanslag, bloed, olie, algenaanslag, etc. Multireiniger kan worden gebruikt voor sterk vervuilde schepen en in de machinekamer. Na het boenen van de roef en het dek laat Multireiniger een lichte polymeerlaag achter ter bescherming van uw lak. De eerstvolgende vervuiling zal minder vast aan uw lak hechten, waardoor het boenen gemakkelijker wordt. Tevens door de frisse geur van het product kan het worden gebruikt in uw woning. Multireiniger is veilig. Tevens emulgeert het product niet, maar houdt de vervuiling gescheiden van de Multireiniger met water.

Allesreiniger van Schoonschip

Allesreiniger

Milde reiniger. Extreem hoog concentraat. Zeer zuinig in gebruik.

Vindt u het niet belangrijk dat er een waxlaagje op uw schip zit? Dan heeft Schoonschip voor u een ingedikt hoog geconcentreerde huidvriendelijk product met een sterke schuimboest voor het reinigen van alle waterbestendige oppervlakten.

Het is een product, dat enorm schuimt en reinigt. Doordat Allesreiniger dik van vloeistof is, heeft u ook geen emmer nodig, U spuit het product op uw luiwagen en boenen maar. Allesreiniger is handig en gemakkelijk. Allesreiniger is veilig voor alle harde materialen en voor uzelf.

Het kan worden gebruikt om uw schip te boenen (waterbestendige oppervlakten), het interieur te reinigen, zoals de meubels, vloeren, ramen, aanrecht, gasfornuis en vaatwas. Ook is dit product zeer geschikt voor glaswerk, dat streeploos moet opdrogen.

Kortom: Allesreiniger is geschikt voor periodiek onderhoud van niet ernstig vervuilde oppervlakten en droogt streeploos op.