Cement en kalk reinigers

Voor het verwijderen van aanslag van cementstof, kalk en roestwater aan of op uw schip hebben wij verschillende producten in ons assortiment.

Cement/roest/kalkverwijderaar van Schoonschip

Cement/ roest/ kalkverwijderaar

C/R/K verwijderaar is uitermate geschikt voor het verwijderen van cement, roest, kalk van schepen en andere oppervlakten, waar deze vervuiling op voorkomt.

Enkele voorbeelden uit de praktijk zijn: De kalk, die zich voor aan de boeg bevindt. Maar ook op uw dek en de den. U heeft cement of sintels geladen, waardoor uw hele schip onderzit. Hier en daar bevinden zich roeststrepen. Onder aan de kachelpijp zet zich kalk af. U heeft op de werf gelegen en door werkzaamheden zijn slijpkorrels op uw roef of woning terechtgekomen, waardoor roestvorming ontstaat. Deze problemen en nog meer kunt u oplossen met C/R/K verwijderaar. Niet op zink, messing, koper, aluminium, RVS, chroom of nikkel gebruiken.

Voor sanitair doeleinde, gebruik dan onze Sanitairreiniger.

Ontkalker speciaal van Schoonschip

Ontkalker speciaal

Voorkomt aantasting van uw materiaal.

Ontkalker speciaal verwijderd kalk veilig van al uw materiaal zoals glas, aluminium, lak, kunststof, chroom, rvs, etc. Als de huidige ontkalkers op glas, aluminium en chroom, etc. terechtkomen is de kans zeer groot dat deze materialen aangetast worden.

Om dit te voorkomen heeft Schoonschip een speciale ontkalker ontwikkeld.

Ontkalker speciaal is een zeer geconcentreerd organisch zuur. De bestandsdelen van Ontkalker speciaal zijn opgebouwd uit natuurlijke zuren. Hierdoor is Ontkalker speciaal veilig voor al uw materiaal, zoals: glas, aluminium, lak, kunststof, chroom, RVS., etc. Ontkalker speciaal laat geen strepen, verkleuringen, etc in glas aluminium, RVS en chroom achter. Zelfs geconcentreerd kan het geen schade veroorzaken. Toch laat de Ontkalker speciaal de kalk in een oogwenk verdwijnen. Deze ontkalker is overal inzetbaar waar kalk een probleem vormt. Op de ramen van uw stuurhuis, de roef, de aluminiumlijsten daarvan, de kop, de spiegel van uw schip, en zelfs in de badkamer. Ontkalker speciaal heeft een aangename frisse geur (eucalyptus) en is zeer zuinig in gebruik.